19-jarige inwoner van Roden met een glas geslagen

IMG_0857 112eelde 112eelde

Roden – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 19-jarige inwoner van Haarlem aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

Tijdens een ruzie in een café aan de Heerestraat had de man een 19-jarige inwoner van Roden met een glas geslagen. Het slachtoffer liep daardoor letsel op aan zijn gezicht en hij moest dan ook in het ziekenhuis worden behandeld.

Surveillerende agenten kregen een melding dat in het café iemand gewond was geraakt en dat daarom een ambulance moest komen. Niet veel later brak op straat een vechtpartij uit. Vrienden van het 19-jarige slachtoffer zaten achter de vermoedelijke dader aan. Ze wisten hem te achterhalen en hij werd door hen aangevallen. Door het ingrijpen van meerdere agenten kon verdere escalatie worden voorkomen. De 19-jarige Haarlemmer werd voor zijn eigen veiligheid overgebracht naar het politiebureau. Daar werd duidelijk dat hij in het café iemand met een glas had geslagen. Reden om hem aan te houden op verdenking van zware mishandeling. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. Hij moet nog aangifte doen.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com