Auto te water in Vries (video) UPDATE

 

Vries, donderdag 8 december: Vanmorgen om 10.30 uur kreeg de brandweer van Vries de melding binnen van een auto te water, in het Noord Willemskanaal in Vries.

De brandweer van Vries was snel ter plaatse aan het Noord Willemskanaal, maar het was niet echt duidelijk wat de juiste locatie was, van waar de auto te water was geraakt. Ook de traumaheli zocht mee en die vond de auto op een paar honderd meter van de Vriezerbrug richting Assen.
Het duikteam van de brandweer Groningen was eveneens snel ter plaatse en zij konden de bestuurder van de auto snel op de kant krijgen, waar direct met reanimeren werd begonnen. De man is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.
Over de exacte toedracht is verder niets bekend.
112eelde.nl

Politie bericht: Vrijdag  9 december

Automobilist omgekomen bij ongeval

VRIES – Donderdagmorgen is een 27-jarige automobilist uit Assen om het leven gekomen nadat hij met de auto in het water van het Noord Willemskanaal was terechtgekomen. Omstreeks 10.30 uur kregen de hulpdiensten de melding dat aan de Onlandweg een auto in het water lag. De bestuurder werd door duikers uit de auto gehaald en daarna is hij met de traumaheli naar het UMC Groningen gebracht. Daar is hij later op de dag overleden. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse doet nader onderzoek.

Bron:Politie Drenthe

 

Foto’s Martin Druppers

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com