Berover ontsnapt aan achtervolging in Assen

 IMG_0976 112eelde 112eelde

Assen – De politie is op zoek naar een man die vrijdagmiddag rond vijf uur een vrouw beroofde bij de ABN AMRO-bank aan de Overcingellaan in Assen.

De tot nu toe onbekende wist ondanks een achtervolging door omstanders en de politie te ontkomen.

De 43-jarige uit Bovensmilde afkomstige vrouw wilde geld storten bij de bank, kreeg een duw en werd van haar tas beroofd. De dader probeerde er op een fiets vandoor te gaan maar werd door een omstander vastgegrepen. Nadat hij zich had losgerukt vloog de ketting van zijn fiets. De man rende daarna de Overcingellaan over en het Oosterhoutje in, achterna gezeten door een enkele omstanders. Ook een toevallig passerende politiewagen ging op zoek. De onbekende wist in de omgeving van de Zuidhaege echter te ontkomen.

 

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die over informatie beschikken. Het signalement van de dader: Smal gezicht met een donker vlasbaardje, het haar in een klein staartje. De man droeg een blauw petje en een donkerblauwe jas en een gelijkkleurige broek. Er kan contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844 of via het contactformulier. De dader maakte een behoorlijk geldbedrag buit.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com