Bestuurder heeft veel geluk bij auto te water Kolonievaart in Huis ter Heide

IMG_7028 (Kopie) (Nieuwsflyer)

Veenhuizen – Donderdagavond even voor 18.30 uur is een man uit Zeyen met zijn auto te water geraakt in de Kolonievaart te Huis ter Heide.

De bestuurder had bij dit ongeval enorm veel geluk.De bestuurder raakte door onduidelijke oorzaak van de weg. Voordat de auto in het water belandde ramde de auto een houten afscheiding van een bushalte. De balk boorde zich door de voorruit heen en kwam via de achterruit weer uit de auto. De auto kwam uiteindelijk op de kop in het koude water terecht.

Toevallige passanten twijfelden geen moment en gingen te water om de bestuurder te redden. Door de auto te draaien kon de bestuurder zijn gordel lossnijden en op eigen kracht het voertuig verlaten.

De man is overgebracht naar het ziekenhuis met lichte verwondingen. De passanten konden zich bij een naastgelegen boerderij opwarmen.

De Brandweer van Veenhuizen en Assen verleenden assistentie bij het ongeval. De duikers assisteerden bij het bergen van het voertuig. Terwijl de auto boven water werd gehaald werd duidelijk hoeveel geluk de man heeft gehad. Omstanders spraken erover dat hij de hele achterbank vol engeltjes had in plaats van een op zijn schouder.

Foto’s: P.Koene, R.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com