Corsowijken Westend en Korenbloem zijn super gemotiveerd

Eelde, 26 juli 2011: Bij corsowijk Westend wordt (net als bij de andere wijken die in eerdere berichten bezocht zijn) hard gewerkt en verloopt alles zoals het lopen moet mede door de goede opkomst van vrijwilligers.
Wat wel enigzins vervelend  is, is dat de ontwerper zich noodgedwongen terug moest trekken, omdat hij is verhuisd en het niet kan combineren met het geen wat hij nu doet. Ook speelt mee dat de reistijd van zijn nieuwe woonplaats naar Eelde, ongeveer 100 kilometer is. Maar de vrijwilligers van Westend blijven positief en zijn er van overtuigd dat het ook zonder ontwerper gaat lukken. Corsowijk de Korenbloem heeft vandaag hulp gekregen van collega’s van Martin Geerdink,die met ongeveer zes mensen een dag kwamen helpen met het laswerk. Er moet daar nog veel werk verzet
worden na het omwaaien van de tent.
Ook heeft het omwaaien van de tent
voor de wijk op financieël gebied nogal wat gevolgen en daarom is men van plan om aan een ieder een gift te vragen om toch zo mooi mogelijke wagen te kunnen maken. De vrijwilligers van Korenbloem zijn dan ook van plan om ondanks alles iets moois te creëren.
De geleden schade bedraagt volgens de voorzitter zo’n 3000 euro.

112eelde.nl

 

 

 

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com