De 50-jarige man uit Roden werd via zijn Senseo-apparaat vergiftigd

IMG_0860 112eelde 112eelde

De 50-jarige man uit Roden, die vrijdag in het ziekenhuis belandde, werd via zijn Senseo-apparaat vergiftigd met onkruidbestrijder. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Coureur
Een verslaggever van de krant zocht de man op, die inmiddels het ziekenhuis weer heeft verlaten en bijkomt in zijn chalet in Steenbergen. Het gaat om een voormalig gras- en speedwaycoureur.

RoundUp
De man uit Roden kreeg vrijdag bezoek van zijn ex-vrouw, waarmee hij een kop koffie dronk. Zij zou in zijn Senseo-apparaat vergif hebben gedaan, vermoedelijk RoundUp. De man belandde anderhalf uur later in het ziekenhuis ‘Je ziet in films wel dat iemand wordt vergiftigd. En dan geloof je het nog niet. Ik kan het niet begrijpen’, aldus het slachtoffer in de krant.

Motief
De 49-jarige vrouw zit vast voor poging tot doodslag of moord. Wat haar motieven waren voor de vergiftiging, zijn onduidelijk. In Roden zelf wordt echter verteld dat het om de verdeling van de boedel gaat of dat er sprake is van jaloezie omdat de man een nieuwe relatie zou hebben. De 50-jarige Rodenaar wil daarover weinig aan de krant kwijt: ‘Ik wil mijn vrouw niet in een kwaad daglicht stellen. We leven anderhalf jaar niet meer samen. Kort geleden hebben we het nog weer geprobeerd. Maar het ging niet meer’.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com