Drentse politieman vertrekt naar Sint Maarten

.Een politieman van de Unit verkeer van de Regiopolitie Drenthe gaat samen met 30 collega’s uit heel Nederland voor 3 jaar naar Sint Maarten om daar de lokale politie ondersteuning te bieden.
Hiervoor moest hij eerst wel in het huwelijks bootje stappen. Om dit niet ongemerkt te laten gebeuren hebben zijn collega’s van de afdeling verkeer en de collega’s van de KLPD waar zijn inmiddels echtgenote werkt, hen met een een oldtimer van huis gehaald en naar het gemeentehuis in in Vries gereden alwaar het huwelijk werd voltrokken.
Voordat de beide agenten in de echt verbonden werden werd er vooraf een collega van de Friese politie getrouwd. Hierbij traden de huwelijksparen als elkaars getuigen op.
De begeleiding van de regiopolitie Drenthe samen met het KLPD was tevens bedoeld als afscheid van beiden die 3 jaar de politie in Sint Maarten gaan versterken met hun expertise op het gebied van verkeer en ongevalsanalyse.
Het team van Nieuwsflyer.nl en 112Eelde.nl danken de Politie Drenthe voor de uitnodiging en wensen beide huwelijksparen veel geluk.
Foto’s en film: P.Koene en M.Druppers
112eelde.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com