Drie voertuigen betrokken bij eenzijdig ongeval

IMG_9165 (Kopie) (Nieuwsflyer)

Assen- Woensdagmiddag werden brandweer, politie en ambulance gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A28, ter hoogte van de verzorgingsplaats Peelerveld.

Op de A28 was de bestuurder van een grijze Seat in de middenberm gereden. Als gevolg van de stuurcorrectie was de auto vervolgens dwars over de weg gegleden en heeft hierbij een verkeersbord geraakt. De onderdelen van de stellage kwamen na de aanrijding op de rijbaan terecht. Twee auto’s konden de brokstukken niet meer ontwijken en liepen hierdoor schade op.

De bestuurder van de Seat is door ambulance en brandweerpersoneel uit de auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto’s liepen geen letsel op. Het gealarmeerde MMT kon voor aankomst reeds doorgestuurd worden naar een andere melding.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. Berger Logicx heeft de auto’s geborgen. Nadat alle voertuigen waren opgeladen kon Rijkswaterstaat beginnen met het opruimen. Het verkeer op de A28 heeft nauwelijks hinder ondervonden.

Ook de filmploeg van blik op de weg was bij het ongeval aanwezig.

Foto’s & Video:  P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

112eelde.nl


 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com