Eenzijdig ongeval met scooter in Eelde (Tekst update

DSC_0133 112eelde

 

Eelde, vrijdag 14 augustus: Vanavond rond 20.00 uur kreeg 112eelde de melding binnen van een aanrijding nabij de kruising van de Kooistukken en de Borgstukken, in Eelde.

 

Ter plaatse bleek het te gaan om een scooter, die door onbekende reden, uit de bocht was gevlogen.

De bestuurder is overgebracht naar een ziekenhuis, over eventuele verwondingen is niets bekend.

De scooter liep wel schade op en is overgebracht naar het politiebureau, waar hij op de rollerbank zal worden gezet zodat duidelijk wordt of de scooter is opgevoerd.

Man weigert bloedproef na aanrijding

 

Eelde – Een 23-jarige man uit Eelde is vrijdagavond op de kruising Borgstukken met de Kooistukken gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De Eeldenaar was door onbekende reden de controle kwijt geraakt over het stuur van zijn scooter. Hij ging vervolgens met zijn voertuig onderuit.

De 23-jarige raakte gewond aan zijn hoofd. Ter plekke wees een blaasproef uit dat de scooteraar vermoedelijk alcohol had gedronken. De man werd eerst voor verdere medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Weigering

In het ziekenhuis weigerde de verdachte, na behandeling, mee te werken aan een bloedproef. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt, omdat hij een aanrijding heeft veroorzaakt en tevens een bloedproef heeft geweigerd

Bron. politie.nl

Foto’s Martin Druppers

112eelde.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com