Ernstig ongeval n34 Anloo met dodelijk slachtoffer (Video)

066 (Kopie)

Anloo/Gieten- Bij een zwaar verkeersongeval op de N34 tussen Anloo en Gieten is woensdagavond een dodelijk slachtoffer gevallen.

Door nog onbekende oorzaak kwamen drie voertuigen met elkaar in aanraking.

Door de klap van de aanrijding werd een van de voertuigen in de berm geslingerd. Delen van het voertuig kwamen in een naastgelegen weiland terecht. De Brandweer van Gieten en Annen kwamen ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren bij het bevrijden van de slachtoffers. Ook de hulpverleningscontainer van de brandweer Assen werd gealarmeerd. Voor de inzittenden van de grijze Alfa Romeo kwam echter alle hulp te laat. De brandweer heeft uit de Fiat twee slachtoffers bevrijdt. Deze zijn met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuizen in Groningen en Stadskanaal. Het MMT kwam eveneens ter plaatse om het ambulancepersoneel bij te staan.

De inzittende van de derde auto kon op eigen kracht het voertuig verlaten. De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. Berger Hamstra heeft de drie voertuigen geborgen.

Zodra het politiebericht word uitgegeven kan de inhoud van dit bericht worden aangepast.

Bron, P.Koene&© Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Politie.nl update

Anloo – Een 26-jarige man uit Litouwen is woensdagavond bij een ernstig ongeval om het leven gekomen. Het ongeval vond rond 22.45 uur plaats tussen drie voertuigen op de N34 tussen Anloo en Gieten.

Het 26-jarige slachtoffer zat bij een 24-jarige bestuurder uit Litouwen in de auto. Deze man raakte niet gewond, maar is kort na het ongeval aangehouden. Onderzocht wordt of hij te veel alcohol heeft gedronken. Van de bestuurder werd een blaastest afgenomen en een bloedproef. In totaal raakte drie voertuigen betrokken bij de aanrijding. Een 54-jarige bestuurster uit Borger raakte bekneld en is met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Groningen vervoerd. De derde bestuurder is een 24-jarige man uit Groningen. Hij raakte niet gewond, maar was kort na de aanrijding erg verward. De man is door het ambulancepersoneel onderzocht en opgevangen door familie. De N34 ter hoogte van Zuidlaren en rotonde bij Gieten werd enige tijd afgesloten voor nader onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Foto’s 112eede.nl

 

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com