Ernstig ongeval op de N34 ter hoogte van Zuidlaren (Video)

IMG_4095 (Custom) 112eelde

ZUIDLAREN – De automobilist die vandaag om het leven kwam op de N34 bij Zuidlaren, is een 48-jarige man uit Haren.

Dat heeft de politie vanavond bekendgemaakt.

Het ongeluk gebeurde rond half zes op de N34. De man kwam volgens de politie door nog onbekende oorzaak op de verkeerde rijstrook terecht. De auto botste frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen. De man uit Haren overleed ter plaatse.

Niet uitwijken De politie heeft met getuigen gesproken. Zij vertelden dat de auto plotseling naar de andere weghelft ging. De vrachtwagenchauffeur, een 63-jarige man uit Wijnjewoude, kon niet meer uitwijken. Zijn vrachtauto kwam door de klap in de rechterberm, schoot toen de weg over en kwam aan de andere kant in de berm tot stilstand. De vrachtwagenchauffeur en zijn passagier kwamen met de schrik vrij.

Brokstukken Een auto die achter de wagen van het slachtoffer reed, raakte door rondvliegende brokstukken zwaar beschadigd.

De politie gaat er vooralsnog niet vanuit dat het ongeluk werd veroorzaakt door ijzel. De N34 was uren afgesloten voor onderzoek.

Tijdens het ongeval kon de brandweer Eelde schuilen in de bus van Connexion..want het sneeuwde en ook de regen viel gestaag neer .

 

Bron tekst: RTV Drenthe.nl

Foto’s van Oost media Martin Druppers 112eelde.nl

Video meter nieuws.nl

Video Meter nieuws .nl

Video Van Oost media

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com