Gedupeerd bejaard echtpaar zoekt woonruimte na uitslaande brand

EELDE-PATERSWOLDE – Het hoogbejaarde echtpaar Hans en Coos Neijzen zoekt dringend woonruimte in de omgeving van Eelde of Donderen.

Door een uitslaande brand afgelopen vrijdagavond in hun woning aan de Eekhoornstraat heeft het echtpaar niets meer.

Het paar van 86 en 79 jaar is ineens dakloos. De familie wil nu dolgraag voor enkele maanden onderdak voor ze proberen te regelen vlak in de buurt van hun voormalige woning. Schoondochter Annette van Apeldoorn: “Ze hebben niets meer, behalve een paar kippen die op het erf lopen. Ze hebben geen bed en geen kleding meer. Nu kunnen ze tijdelijk bij vrienden logeren, maar dat kan niet lang duren. Dus zoeken we een plek waar ze kunnen afwachten hoe het nu verder moet. Maar het liefst wel in de buurt, zodat ze zelf de kippen kunnen blijven voeren en ook vlakbij hun sociale contacten zitten. Ze woonden hier 40 jaar. En vooral in deze situatie is steun van bekenden hard nodig.”

Het echtpaar zoekt het liefst een gelijkvloerse woonruimte waar ook de hond kan verblijven. Mensen die tijdelijke woonruimte hebben in de buurt van Eelde of Donderen, kunnen mailen naar info@archipunt.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Tijdens kantooruren kan er gebeld worden naar: 050 – 3133636.

Bron: RTV Drenthe

 

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com