Gewonde bij verkeersongeval Paterswolde

 045 (Kopie)

PATERSWOLDE – Omstreeks 14.45 uur heeft er op de kruising Hooiweg met Helmerdijk in Paterswolde een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een personenauto een een fietser.

Het meisje op de fiets wilde links afslaan om de Helmerdijk in te fietsen. De achteropkomende bestuurster en berijdster hadden dit niet in de gaten, waardoor de auto het meisje heeft geschept. De vrouw heeft vermoedelijk door de schrik niet geremd.

De auto is vervolgens het voetpad opgeschoten langs enkele bomen om daarna door twee tuinen te rijden vlak langs een woning te rijden. De auto kwam tot stilstand tegen een boom in de tuin. Het meisje is ondanks de aanrijding met de auto niet gewond geraakt. De twee inzittenden werden door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd. Eén werd met onbekende verwonding overgebracht naar het ziekenhuis. De andere vrouw werd uit voorzorg in de ambulance gecontroleerd op hartproblemen. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. De zwaar beschadigde auto werd door berger Logicx geborgen.
Tekst 112inhetnieuws.nl
 
112eelde.nl
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com