Jose Laning gaat voor de missverkiezing bloemencorso Eelde 2014 (Video)

 

Enthousiast, sociaal, een doorzetter en een fanatieke corso medewerkster! Zo zou ik mezelf omschrijven.

Ik ben José Laning, 20 jaar en ik ben geboren en getogen in Eelde. Al vanaf kleins af aan ga ik met mijn moeder, Hanny Laning, mee naar de Corso wijk Paalakkers. Ik ben hier begonnen met speldenprikken en heb zelf ook een keer op de corso wagen gezeten. Ondertussen doe ik veel meer zoals dahlia’s op de wagen prikken. Het leuke aan corso vind ik de gezelligheid in het dorp. Ik help dan ook niet alleen mee bij de wagen maar ben ook tijdens de feestweek te vinden in het dorp en natuurlijk ook bij de optocht op zaterdag en op de zondag kijken bij de wagens die stilstaan en daarna de dag afsluiten in de ADO tent. 
In het dagelijks leven studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de RUG in Groningen. Verder hou ik erg van leuke dingen doen met vrienden, vriendinnen, mijn vriend en familie, piano spelen en voetbal kijken op de zondag. 
Ik zou het een hele eer vinden om een jaar lang het gezicht te mogen zijn van het bloemencorso in Eelde en daarom hoop ik dat ik zaterdag 30 augustus gekozen word tot bloemenkoningin. Ik hoop jullie daar allemaal te zien! 
Video Martin Druppers /112eelde.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com