Kind (6) omgekomen bij woningbrand (video)

032 (Kopie)

Hoogeveen – Bij een felle uitslaande brand in een tussenwoning aan de Korenbloemstraat in Hoogeveen kwam zaterdagmorgen een 6-jarige meisje om het leven

Het meisje bevond zich in de woning, samen met haar beide ouders en twee zusjes van 9 maand en vier jaar. Een 10-jarige broertje was niet thuis omdat hij uit logeren was.

De ouders raakten licht gewond, o.a. doordat ze veel rook hebben binnengekregen. Ze zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen. De twee andere meisjes bleven ongedeerd. De hond van de familie kwam om het leven.

Tegen 10.15 uur werd de brand ontdekt. De felle brand zorgde direct voor veel rookontwikkeling. De ouders en de twee jongste kinderen konden ternauwernood uit de woning vluchten. Het 6-jarige meisje echter niet. Zij werd later door de brandweer aangetroffen op de eerste verdieping. Hulpverleners hebben het meisje nog gereanimeerd. Dit mocht echter niet meer baten. Het meisje overleed aan de gevolgen van hevige hitte en verstikking.

De uitgebrande woning is afgesloten. De forensische opsporingsdienst van de politie stelt de komende dagen een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Video Meternieuws

Foto’s archief

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com