Ontvoerde vrouw overliep inbrekers

 014 (Kopie)

Meppel / Lelystad – De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek naar de daders van de ontvoering van een 52-jarige vrouw uit Meppel.

Uit het onderzoek is gebleken dat de vrouw eind van de middag bij thuiskomst in haar woning in Meppel twee inbrekers heeft overlopen.

Hierop werd het slachtoffer tegen haar wil meegenomen in haar auto. Vaststaat dat met de pinpas van de 52-jarige is gepind. Ook is er geld van de rekening van de vrouw opgenomen. Het slachtoffer werd uiteindelijk in een bos bij Lelystad uit de auto gezet en achtergelaten.

        Opgevangen

De 52-jarige wist zelf hulp in te schakelen. De vrouw werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is uit het ziekenhuis ontslagen en zij wordt door familie opgevangen. Het gaat naar omstandigheden goed met haar.

        Oproep

De politie zoekt nog steeds naar de zwarte Volkswagen Up met het kenteken 4-TBK-45. Als mensen de betreffende auto zien, zowel met als zonder personen, dan geldt het dringende advies niet zelf actie te ondernemen. Wel wordt getuigen gevraagd direct te bellen met de politie via alarmnummer 112. Op deze manier kan de politie snel reageren op de doorgeven informatie. Het onderzoek naar de ontvoering is in volle gang.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com