Op weg naar het eerste TV debuut,

Patrick en Jeffrey Rozema uit Yde zijn door de eerste selectietest heen gekomen van het nieuwe spelprogramma Spellingstrijd van RTL4. De eerste selectie bestond uit drie dagen waar ongeveer 360 kinderen uit het hele land waren uitgenodigd om een aantal testen te maken.

Patrick en Jeffrey zijn woensdag om 13:00 vertrokken naar de “en de Mol studio” in Amsterdam waar om 16:00 uur de eerste selectieronde van
start ging. De test duurde 1½ uur,  hierna zijn er een aantal gesprekken gevoerd en hier is uit gekomen dat Patrick en Jeffrey  door zijn naar de volgende ronde om mee te doen aan het TV programma de Stabilo Spellingstrijd. De Stabilo Spellingstrijd is een nieuw tv-programma van RTL4 waarin kinderen uit Groep 7 en 8 van de basisschool de strijd met elkaar aangaan.
Een woordenstrijd!

Wie het beste spelt, wint. Na drie spel-ronden blijft er een speler over die zich de beste speller van die aflevering mag noemen. Hij of zij kwalificeert zich daarmee voor de grote finale die uiteindelijk de Beste Speller van Nederland oplevert”. Van de kinderen die door zijn zal een selectie worden gemaakt, waarin 49 kinderen uiteindelijk inaanmerking komen voor de strijd op de televisie. In de meivakantie vinden de opnamen plaats.

De opnamen vinden plaats in de Medi Arena Studio in Amsterdam in de eerste week van mei 2012 (meivakantie). Wij wensen Patrick en Jeffrey succes om deel te mogen nemen aan het programma.

Later Foto

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com