Parkeren tijdens de 112GroningenDag

Groningen – Op zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 tot 17.30 uur vindt voor de eerste keer de 112GroningenDag plaats in Martiniplaza.

DSC_0998

 

U vindt MartiniPlaza aan de Leonard Springerlaan 2 te Groningen. De organisatie van de 112GroningenDag verwacht op 28 mei grote publieke belangstelling. Omdat het aantal parkeerplekken bij MartiniPlaza beperkt is, adviseren wij u op de fiets te komen naar MartiniPlaza of met het openbaar vervoer.

 

Komt u van verder en toch met de auto, dan kunt u parkeren op de gemeentelijke parkeerterrein(650 auto`s) en parkeerkelder, gelijk tegenover MartiniPlaza (gemeentelijk tarief 2 E per uur).

 

Daarnaast kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein(850 plekken) van de Gasunie aan de Concourslaan 17 in Groningen (5 minuten lopen).

 

Pendelbus vanaf P+R
Mochten alle parkeerterreinen vol komen te staan, dan kan er gebruik worden gemaakt van drie P+R parkeerplaatsen. Mensen die vanuit het noorden van de provincie komen en mensen vanuit bijvoorbeeld Beijum en Lewenborg kunnen gebruik maken van het P+R terrein bij Kardinge. Vanaf dit terrein vertrekt 8 keer per uur een bus (lijn 3 of lijn 4). Deze bus stopt op de Verzetstrijderslaan. Vanaf deze halte is MartiniPlaza, via het stadspark, uitstekend lopend te bereiken.

 

De mensen die vanuit het westen van de provincie komen (en uit de provincie Friesland) kunnen gebruik maken van het P+R terrein bij Hoogkerk. Vanaf dit terrein vertrekt 8 keer per uur een bus (lijn 3 of lijn 4). Deze bus stopt op de verzetstrijderslaan. Vanaf deze halte is MartiniPlaza, via het stadspark, uitsteken lopend te bereiken.

 

Voor bezoekers vanuit het zuiden zijn er vanaf het P+R terrein bij Haren mogelijkheden. De daar vertrekkende bussen, stoppen bij de Van Ketwich Verschuurbrug, dat is redelijk ver van MartiniPlaza. Doorrijden naar het station en vanaf het station met lijn 6 (Hoornsemeer) naar MartiniPlaza, halte Paterswoldseweg bij Auto Century is een goed alternatief.

 

Kaartjes voor de bus zijn te koop in de automaat op de P+R parkeerterreinen. Er kunnen maximaal 5 volwassenen reizen op één kaartje (retour). Voor meer informatie check voor uw vertrek de actuele tijden op: www.qbuzz.nl/gd

 

Parkeer-updates
Via Twitter @112groningennl wordt op zaterdag 28 mei actueel door gegeven waar u het beste kunt parkeren.

 

112Groningendag
112Groningen.nl bestaat 12,5 jaar! Dit feit wordt gevierd met de 112GroningenDag op zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 tot 20.00 uur in MartiniPlaza in Groningen. Deze dag zijn er talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom!! De hoofdsponsor van dit evenement is Bestrating.nl, leverancier voor al uw soorten bestrating!

 

 

  • Wanneer: 28 mei 2016 van 10.00 tot 17:30 uur
  • Live muziek gaat door tot ongeveer 19.30 uur.
  • Waar: MartiniPlaza Groningen en het buitenterrein.
  • Leonard Springerlaan 2 Groningen
  • Entree: € 2.50 E p.p. (Kinderen t/m 12 jaar gratis)

 

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com