Politie geeft compositietekening van verdachte vrij

Compostietekening vrij gegeven van verdachte

 

Groningen – De politie heeft dankzij een getuige een gelijkende compositietekening laten maken van de man die ervan wordt verdacht de 43-jarige vrouw aan de Vishoek in Groningen om het leven te hebben gebracht.

Het slachtoffer werd dinsdagavond, vlak voor middernacht, in een pand aan de Vishoek levenloos aangetroffen. De vrouw is door geweld om het leven gebracht. Direct na deze vondst is de politie een grootscheeps onderzoek begonnen.

        Signalement

Het rechercheteam kreeg aanwijzingen dat de verdachte in deze zaak een man is. Het gaat daarbij vermoedelijk om een klant die vaker in deze omgeving is gezien. Het betreft een blanke Nederlandse man in de leeftijd van 45 tot 50 jaar. Hij heeft kort haar, zogenaamd ‘peper-en-zout-kleurig’. Hij draagt geen baard of snor. De man droeg de bewuste avond en nacht vermoedelijk een blauwe jas met een dikke donkere kraag. De man is weggelopen uit het pand waar de vrouw is gevonden. Kort daarvoor hoorden collega’s van het slachtoffer lawaai en zij troffen haar daarna levenloos aan.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com