Politie groot onderzoekt woning in Groningse wijk Beijum

Arcief foto Martin Druppers 10-03-2010 

Het onderzoek in de woning houdt verband met  de moord in 2010 op de destijds 34-jarige Halil Erol uit Steenwijk.

Er zijn schermen rond de woning geplaatst en er zijn mobiele units bij het huis neergezet.

Er wordt een sporenonderzoek verricht. De politie haalt daarvoor het huis beetje bij beetje leeg. Er worden meubels naar buiten gehaald. Behalve de forensisch onderzoekers, is ook een speurhond ingezet.

Een 39-jarige vrouw uit Groningen is vrijdag aangehouden als verdachte in deze zaak.

Jan Thijs van Hemmen van de politie benadrukt dat de huidige bewoners van het betreffende pand niets te maken hebben met de zaak. Zij zijn van tevoren ingelicht over het sporenonderzoek.

De hele woning wordt systematisch doorzocht naar sporen die verband houden met de moord op Erol. De politiewoordvoerder wil geen nadere details over het onderzoek naar buiten brengen. Verondersteld wordt dat de verdachte hier in 2010 woonde.

De politie hoopt sporen te vinden die verband houden met de moordzaak uit 2010. ,,Met voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken kunnen we op zoek naar oude sporen”, zegt Van Hemmen.

Niet uitgesloten wordt dat het onderzoek meerdere dagen in beslag neemt. Voor de bewoners is in dat geval vervangende woonruimte geregeld.

Bron; DvhN

Hier begon het onderzoek op maandagavond 10-03-2010

Auto van `vermiste` man (34) gevonden in Haren

Haren – In de nacht van maandag op dinsdag is op een parkeerterrein aan de Kerklaan in Haren een auto uitgebrand.

Dinsdag werd vastgesteld dat het de auto betrof van de 34-jarige vermiste Halil Erol uit Steenwijk. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de autobrand.

 

De Steenwijker verdween op 6 februari en sindsdien is er door familie en bekenden niets meer van hem gehoord.

 

Aan mensen die informatie hebben over de verdwenen Erol, en nog niet met de politie in Steenwijk gesproken hebben, wordt gevraagd contact te nemen via 0900-8844.

Foto, Martin Druppers 112eelde.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com