Politie onderzoekt doodsoorzaak echtpaar

014 (Kopie)

Exloo – De politie is druk bezig met een onderzoek naar de dood van een 77-jarig echtpaar uit Exloo. De lichamen van de man en de vrouw werden zondagavond 28 juli in hun woning aan de Bosrand levenloos aangetroffen. Uit sectie op beide lichamen kwam geen eenduidige doodsoorzaak naar voren.

        Verdachte omstandigheden

De politie trof het dode echtpaar aan, nadat hun kinderen zich ongerust hadden gemaakt over hun ouders. Na de vondst van beide lichamen werd direct een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Bij twee onderzoeken (schouwen) aan de lichamen van beide slachtoffers werden geen sporen van een misdrijf gevonden. Gedurende het onderzoek kwamen enkele verdachte omstandigheden naar voren. Hierop werd besloten tot sectie op beide lichamen. Beide secties leverden geen eenduidige doodsoorzaak op.

        Raadsel

De politie gaat door met het onderzoek, omdat er nog vraagtekens, verdachte omstandigheden en onduidelijkheden zijn. De politie houdt in het onderzoek rekening met diverse scenario’s. Zodoende wordt in deze zaak ook een misdrijf niet uitgesloten. De politie gaat de komende tijd verder met het buurtonderzoek. Ook wordt er aanvullend sporenonderzoek in en bij de woning gedaan. De politie heeft al enkele getuigen gehoord en is daarnaast op zoek naar getuigen. Mensen die in de periode van woensdag 24 juli tot en met zondag 28 juli in Exloo of specifieker rondom of in de woning aan de Bosrand in Exloo iets hebben gezien wat anders, opvallend of afwijkend is geweest, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com