Politie zoekt bestuurster zwarte Ford Ka

ASSEN – De politie is op zoek naar een zwarte Ford Ka waarmee maandagmorgen omstreeks 07.45 uur op de kruising van de Groen van Prinstererlaan en de Nobellaan in Assen een aanrijding is veroorzaakt.

Daarbij raakte een 16-jarige jongen uit Assen licht gewond. De jongen stond met zijn fiets voor de kruising en wilde deze oversteken. Naast hem stopte de zwarte auto, zeer waarschijnlijk een Ford Ka van het nieuwste type met zwarte stalen velgen. Deze auto had de knipperlichten naar rechts al aan. Toen de fietser wegreed sloeg de auto rechtsaf en reed de fietser aan. De jongen rolde over de motorkap en viel er aan bestuurderskant weer af. De auto reed gewoon door in de richting van het winkel centrum aan de Nobellaan. De jongen heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.
De auto werd bestuurd door een blanke vrouw met groene ogen en lang blond haar tot over haar schouders. Ze droeg een lichtbruine jas. De politie wil graag in contact komen met getuigen, waaronder twee oudere mannen die de jongen hebben geholpen. Men kan bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Bron. Politie Drenthe.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com