Politie zoekt dronken bestuurder die ruit met kruiwagen vernielde

014 (Kopie)

De Groeve – De politie is op zoek naar een onbekende man die in de nacht van vrijdag op zaterdag met een kruiwagen een ruit van de voordeur van een woning heeft ingegooid.

Omstreeks 00.30 uur werden bewoners van een woning aan de Hunzeweg wakker van hard gebons op de voordeurruit. Ook werd er aangebeld en hoorden ze een onbekende dronken man schreeuwen. Op een gegeven moment gooide deze een op het erf staande kruiwagen door de voordeurruit waarna hij in een 3-wielig 45 km-voertuig stapte en weg wilde rijden. De politie werd gealarmeerd en ondertussen greep de 69-jarige bewoner zijn wandelstok en liep op het voertuig af. Daar sloeg hij het bestuurdersraam kapot en gaf ook de onbekende man een klap met de stok. Toen deze de wandelstok het voertuig introk gaf de bewoner hem een aantal klappen in zijn gezicht. De bestuurder reed hierna over het fietspad weg in de richting van Kropswolde. Een zoektocht vande politie naar de dader en zijn auto leverde geen resultaat op.

De politie is op zoek naar deze man die gewond moet zijn in het gezicht. Het betreft een Nederlandse man van ongeveer 40 a 45 jaar oud met een stevig postuur en ongeveer 1.70 lang. De man droeg vermoedelijk een bril. Hij reed in een 3-wielig 45 km-voertuig(1 wiel voor en 2 achter) met open laadbak.

Kent u deze man en of voertuig bel dan met de politie via 0900-8844.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com