Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal van mishandeling

998012_672703189413057_1380021717_n[1] (Kopie)

Assen – In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni raakte een 17-jarig meisje uit Rolde gewond toen zij een fles tegen haar gezicht kreeg.

Het incident gebeurde tussen 02:15 en 03:00 uur op het veld van de Doevenkamp in Assen. De politie zoekt getuigen van dit incident. Ook vraagt de politie nadrukkelijk om beeldmateriaal.

De fles werd door een nog onbekende persoon tegen het hoofd van het meisje aangegooid. Nadat het glaswerk tegen haar gezicht kwam en het meisje aan het bijkomen was van de klap, werd tevens een geldbedrag uit haar portemonnee gestolen. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze zaak of iets hebben gefotografeerd of gefilmd voor, tijdens of na het geweldsincident. Het kan zijn dat het beeldmateriaal meer helderheid geeft over de plaatselijke situatie of dat iemand de mogelijke dader(s) op foto of film heeft staan.

        Contact

Heeft u wat gezien of gehoord? Of heeft u beelden en wilt u die beschikbaar stellen aan de politie? Neem dan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 contact op met de politie. Ook mensen die op een forum of nieuwssites informatie hebben gegeven over de zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie. In het gesprek met medewerkers van het Noordelijk Politie Service Centrum kunt u aangeven contact te willen met het rechercheteam (crimeteam) van de politie in Assen. Ook kunt u personalia achterlaten in een privébericht op de Facebookpagina van de politie Assen of via ons twitteraccount @politieAssen. Wilt u toch liever anoniem een melding doen, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

        Social media

Op diverse social media werden even later foto’s van het meisje en van het incident getoond. Bij het zien van de foto’s en het daarbij geschreven verhaal werd direct door de politie onderzoek gedaan. De politie heeft inmiddels een aangifte van het slachtoffer opgenomen. Dit nadat het meisje het geweldsincident bij de politie had gemeld. De politie neemt deze zaak hoog op. Zij stelt alles in het werk om de dader(s) van dit geweldsincident op te sporen.

Bron. politie.nl

Foto. facebook

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com