Politie zoekt getuigen mishandeling paard

 IMG_0976 112eelde 112eelde

Eext – De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling van een paard in Eext. Naar aanleiding van een bericht op Facebook over een paard dat mishandeld zou zijn heeft de politie woensdag contact gezocht met de eigenaresse van het paard.

De dochter van de eigenaresse was maandagavond 9 februari bij het paard, dat in een schuur stond aan de Naweg in Eext. Die avond zag zij enkele kleine wondjes rondom de schaamstreek van het paard. Toen zij dinsdag weer bij het paard kwam bleek het ontstoken te zijn en is de dierenarts ingeschakeld. Deze gaf aan het paard bewerkt zou zijn met een scherp voorwerp.

Heeft u informatie?

Woensdagochtend is de politie een onderzoek gestart. De forensische opsporing is ter plaatse geweest voor sporenonderzoek. Ook zal er een buurtonderzoek worden gedaan. De mishandeling heeft plaats gevonden tussen zaterdag 7 februari 10.00 uur en maandagavond 9 februari 18.00 uur. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die voor het onderzoek van belang zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com