Porsche Cayenne afgepakt bij hennepkwekerij in Roden

140825-porsche-cayenne-roden[1] 112eelde

Roden – De politie heeft dinsdag in een woning aan de Hagen in Roden een hennepkwekerij opgerold. Twee personen (23 en 58 jaar) zijn aangehouden en een auto is in beslag genomen.

De politie beschikte over anonieme informatie over een mogelijke hennepkwekerij. Vooronderzoek van de politie versterkte die vermoedens. In de woning werd een kwekerij met ruim 500 planten aangetroffen. Bovendien werd er illegaal stroom afgetapt. De hennep en de gebruikelijke kweekapparatuur zoals lampen, filters en ventilatoren zijn in beslag genomen en in overleg met de officier van justitie vernietigd. Naast de kwekerij werd in de woning ook een handelshoeveelheid GBL (grondstof voor GHB) aangetroffen. Ook dit is in beslag genomen.

In de woning zijn aanwijzingen gevonden voor eerdere oogsten. Daarom is op een auto van de verdachten, een Porsche Cayenne, beslag gelegd. Daarnaast is een hoeveelheid contact geld in beslag genomen. Het overgrote deel van alle criminaliteit wordt gepleegd om er financieel beter van te worden. Door dit crimineel verkregen vermogen af te pakken, maakt de overheid duidelijk dat misdaad niet loont.

De verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

Bron en foto politie.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com