Rechercheteam bezig met onderzoek naar branden Gieten en Rolde

 • Drenthe, 13-03-2012 • De politie heeft een rechercheteam samengesteld met een vaste kern van tien medewerkers dat bezig is met het onderzoek naar de branden afgelopen weekend in Gieten en Rolde.

  In de nacht van 11 op 12 maart zijn in de gemeente Aa en Hunze twee monumentale boerderijen door brand verwoest.De brand in Gieten werd rond 2.00 uur gemeld. Rond 3.15 uur volgde de melding van de brand in boerderij Kamps in Rolde. Beide boerderijen zijn volledig uitgebrand.

   

  De politie heeft een rechercheteam met een vaste kern van tien medewerkers samengesteld om beide branden te onderzoek. In beide gevallen wordt brandstichting niet uitgesloten. Uiteraard zal er in dit onderzoek ook gekeken worden naar de andere soortgelijke branden die in 2011 in de omgeving hebben plaats gevonden.

  Getuigen gezocht

  De politie vraagt expliciet aan de burgers in de omgeving van Gieten en Rolde, die wellicht die nacht iets bijzonders gezien of gehoord hebben, dit te melden bij de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844 of bij uw wijkagent. Liever anoniem iets doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via de Criminele Inlichtingen Eenheid 088 1673775/CIE@ssc-noord.politie.nl. Beeldmateriaal van de branden is ook zeer welkom bij het team.

  Bron. Politie Drenthe.nl

   

   
  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com