Steun de actie van groep 7/8 van OBS Daltonschool te Eelde en steun daarmee Jacob ! –

EELDE – Statistisch is het bijna onmogelijk maar het is de harde werkelijkheid; groep 7 en 8 van de Daltonschool in Eelde zijn voor de tweede keer getroffen door kinderkanker.

 

In het schooljaar 2005/2006 leefden klasgenoten mee met hun zieke klasgenootje Tessa, die kanker uiteindelijk niet overleefde. Nu zijn de kinderen opnieuw geconfronteerd met de slopende ziekte. In september is bij klasgenoot Jacob leukemie gediagnosticeerd.

Het genezingsproces moet worden overgelaten aan de artsen, maar de kinderen van van groep 7 en 8 willen ook hun steentje bij dragen. Daarom doen ze mee de Kika Koekenbakkers Aktie! Op deze manier willen ze Jacob laten weten, dat ze achter hem staan en op hun manier mee vechten in deze zware strijd. Als troost maakt de klas kans op een dagje Walibi.

Verkoop cupcakes tijdens Kerstmarkt Bloemkwekerij Rutgers

Aanstaande zaterdag 8 december worden de zelfgemaakte, heerlijke cupcakes verkocht tijdens de kerstmarkt bij Bloemkwekerij Rutgers te Eelde. De kraam is hun aangeboden door de organisatie van de kerstmarkt.

Maar de kinderen krijgen meer hulp…Printprofs te Eelde heeft ze allemaal hun eigen herkenbaar T-shirt gegeven. Albert Heijn Paterswolde heeft al aangegeven om meel, eieren en melk te sponsoren. Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ontvangt de kinderen op 7 januari en dan mogen ze daar ook nog vele cakes bakken zodat ze maandag 7 januari en dinsdag 8 januari langs de deuren kunnen om nog veel meer cakes te verkopen!

Foto’s
Martin Druppers 112eelde.nl
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com