Twee gewonden bij aanrijdingen

DSC_6983 112eelde

Haren – Bij twee aanrijdingen met personenauto’s op de Rijksstraatweg zijn zaterdagmiddag een man en een 78-jarige vrouw uit Haren gewond geraakt.

De vrouwelijke bestuurder had met haar auto op de kruising Rijksstraatweg met de Dilgtweg in Haren al een aanrijding gehad met een andere auto. Zij reed vervolgens door na de aanrijding zonder ter plekke haar identiteit achter te laten. Enkele honderden meters verderop (ter hoogte van de Hortus) botste de Harense tegen de linkerachterzijde van een voor haar rijdende auto. Door deze aanrijding belandde de auto van de 78-jarige op de zijkant. Hierop botste zij op de rijbaan voor het tegemoet komende verkeer frontaal tegen een personenauto, die bestuurd werd door een man.

De vrouw werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De mannelijke bestuurder, in de tegemoetkomende auto, raakte licht gewond. Ook hij werd voor verder medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De rijbaan van de Rijksstraatweg werd afgesloten tussen de Dilgtweg en de Botanicuslaan. Het verkeer wordt via de Molenweg, Kerklaan en Esserweg omgeleid. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van beide ongevallen. Verkeersongevallenanalyse maakt een analyse van het ongeval.

Bron.politie.nl

112eelde.nl

Foto’s video Martin Druppers

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com