Twee Kosovaren in hol aangehouden in Zuidlaren.update video

 rovershol in Zuidlaren11 112eelde

Zuidlaren – In een hol in een bosperceel nabij Zuidlaren hield de politie vrijdagmiddag twee inwoners van Kosovo van 38 en 25 jaar aan.

De mannen konden zich niet legitimeren en daarnaast vonden agenten in de nabijheid van de twee diverse goederen die vermoedelijk buit waren gemaakt bij woninginbraken. Het duo werd overgebracht naar het politiebureau en is daar voor nader onderzoek ingesloten.

Twee surveillerende agenten liepen in de omgeving van Zuidlaren toen ze werden aangesproken door een voorbijganger. Die vertelde hen dat in een bosperceel twee mannen waren gesignaleerd die zich verdacht gedroegen. Eenmaal in het bos vonden agenten een hol waarin twee mannen zich schuil bleken te houden. Het duo kon zich niet legitimeren en dat was reden om hen aan te houden.

Na onderzoek bleek het te gaan om Kosovaren van 38 en 25 jaar. In het hol vonden agenten goederen, zoals sieraden en computerapparatuur, die vermoedelijk buit waren gemaakt bij woninginbraken. Al deze goederen werden dan ook in beslag genomen. De afgelopen periode vonden in Zuidlaren, Tynaarlo en Annen diverse inbraken plaats. De politie onderzoekt of de twee Kosovaren verantwoordelijk zijn voor deze inbraken.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com