Tweede aanhouding onderzoek branden Winschoten

Winschoten, 09-10-2012 • De politie heeft maandagavond een 25-jarige vrouw uit Winschoten in haar woning aangehouden.

Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brandstichtingen in Winschoten. De vrouw is een bekende van de (inmiddels) 26-jarige man die zaterdagnacht werd aangehouden. Hij zit nog vast.

De vrouw is aangehouden op basis van bevindingen van het rechercheonderzoek. Het rechercheteam dat aan het onderzoek naar de branden werkt, verhoort beide verdachten. Daarnaast wordt er gekeken naar de relatie tussen beide verdachten en welke rol zij hebben gespeeld bij de brandstichtingen. Ook gaat het team na of tips van getuigen wijzen in de richting van deze aangehouden verdachten.

Aanwezigheid politie

Net als de eerste aanhouding leidt ook deze tweede aanhouding op dit moment niet tot minder politie in Winschoten en omgeving. Ook aan de inwoners het verzoek om alert te blijven. Verdachte situaties kunnen via 112 gemeld worden en worden direct uitgezocht.

Informatie gevraagd

Hoewel de politie twee aanhoudingen heeft verricht, blijft het onderzoeksteam op zoek naar informatie over de branden en de (pogingen) brandstichtingen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Personen die anoniem informatie willen delen, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Anonieme tipgevers die concrete informatie hebben, kunnen bellen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) via 06-19675751.

Kijk bij het dossier ‘branden Winschoten’ voor meer informatie.

Bron.Politie Groningen.nl

 

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com