Veroorzaker aanrijding verstopt zich in schuur

Roden – De politie heeft zaterdagavond een 41-jarige automobilist uit Roden aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval en het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

De man had zich verstopt in de schuur achter zijn woning. Agenten vonden hem daar en hielden de verdachte vervolgens aan.

De 41-jarige bestuurder had eerder die avond op de Brink in zijn woonplaats een aanrijding veroorzaakt. Volgens omstanders had hij naar mensen op een terras gezwaaid. Hij zag daarbij een stilstaande auto over het hoofd en botste tegen de achterzijde van deze auto. De veroorzaker stapte even uit, maar reed niet veel later weg zonder zijn identiteit kenbaar te maken bij de tegenpartij. De politie werd dan ook gewaarschuwd en agenten gingen op zoek naar de 41-jarige Rodenaar. Uiteindelijk werd hij gevonden in de schuur achter zijn woning. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Daar werd bij de man een bloedproef afgenomen omdat de agenten het sterke vermoeden dat hij zowel onder invloed van drugs als alcohol was. Zijn rijbewijs werd ook ingevorderd. Tegen de 41-jarige automobilist werd proces-verbaal opgemaakt.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com