William Polling junioren clubkampioen ASN 2012

 

Op zondag 9 september was er een cross in De Groeve. William Polling wist daar zijn clubkampioenschap binnen te halen.

In de eerste manche ging het de eerste bocht verkeerd William werd in het rond gedrukt. Daarna liep hij weer snel in op de groep. In de 2e ronde ging Arjen de Wilde over de kop. Toen kwam er een volledige herstart. De herstart was William als 1e weg de eerste bocht na de herstart ging er weer iemand over de kop. Toen hadden ze weer een herstart Vanaf de start reed William 1e en kwam die manche ook als 1e over de finish.De tweede manche ging het weer goed als 1e bij de start weg en kwam ook weer als 1e over de finish.

De derde manche ging het weer super William ging als 1e bij de start weg en kwam weer als 1e over de finish. Na deze manche was het zeker dat hij clubkampioen was bij ASN Auto Sport Noord.

De finale ging William nek aan nek met Arjen de Wilde van start. Na de eerste bocht was er een rode vlag. Een volledige herstart moest er komen. Vanaf de herstart ging het weer super William was als 1e weg en kwam als 1e over de finish.

Op 22 September is er een autocross in Visvliet waar William voor zijn andere kampioenschap zal strijden. De aanvang is 12 uur. En op 6 oktober nog in Grootegast daar word het kampioenschap beslist wie de kampioen word bij de ACVO.

Ik wil graag alle monteurs supporters en sponsoren bedanken!

Namens 112eelde nog gefeliciteerd met dit mooie resultaat William.

 

 

 

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com