112EELDE.nl viert een klein feestje (+prijsvraag!)

Eelde/Paterswolde, donderdag 21 juni: Op 21 juni 2011 ging 112eelde.nl online met 112nieuws uit de gemeente Tynaarlo en omstreken.

Al snel werd het nieuws wat ruimer gebracht, zo brengt 112eelde.nl ook een tal van overige nieuwsitems zoals de voorbereidingen op het bekende Bloemencorso en gingen wij regelmatig bij de wagens langs voor foto’s en video’s.

Ook de TT, het truckstar festival in Assen en de feestelijkheden hierom heen, werden door 112eelde.nl gefilmd en op de foto gezet. Uiteraard blijven wij doorgaan met het brengen van 112nieuws en overig nieuws.

Kortom, u kunt van ons ook in de toekomst volle inzet verwachten zodat u veelal als eerste op de hoogte bent van het nieuws uit onze gemeente en omgeving.  In het eerste jaar is 112eelde.nl bezocht door ruim 170.000 bezoekers, waarvan 25.6% hiervan unieke bezoekers zijn geweest.

Daarom willen we toch wat doen voor onze vaste en nieuwe bezoekers op 112eelde.nl.

Zo kunt u vanaf donderdag 21 juni 00.00 uur tot en met vrijdag 22 juni 23.59 uur kans maken op één van de drie waardebonnen door antwoord te geven op de volgende vraag:  Waar is bovenstaande foto gemaakt, of terwijl waar kunt u deze groep koeien vinden? U kunt de oplossing mailen naar prijsvraag@112eelde.nl Zondag 24 juni zullen wij de winnaars de op de site bekend maken en wij nemen maandag 25 juni telefonisch contact met hun op, dus vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

De waardebonnen van elk 25 Euro zijn te besteden bij drie van onze adverteerders. Zo maakt u kans op een waardebon te besteden bij Vishandel Dennis Woltjer die ieder vrijdagmiddag en zaterdag de gehele dag te vinden is op het Kampje in Eelde. Of een waardebon van Rolfes dierenspeciaalzaak en hengelsporthuis aan de Hoofdweg 176 in Paterswolde en de laatste waardebon komt van Deknatel Jeanswear aan de Hoofdweg 113 in Eelde. Deze ondernemers vindt u ook terug als adverteerders op onze site.

Uit alle juiste inzendingen zullen wij willekeurig drie winnaars kiezen en elke winnaar één van deze drie waardebonnen toekennen.

Let op, de waardebon is niet in te ruilen tegen contact geld, alleen te besteden aan producten bij de betreffende ondernemer. En inzendingen die na de sluitingstijd zijn binnengekomen tellen niet mee.

Mocht u als eerste op de hoogte willen zijn van onze nieuwsberichten, volg ons dan via twitter: http://twitter.com/112eelde of klik op vind ik leuk op facebook: https://www.facebook.com/112eelde

112eelde.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com