Voertuig gekanteld in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Een bestuurder heeft maandagavond omstreeks 23.40 uur een ravage aangericht op de Hoofddiep in Zevenhuizen voertuig was gekanteld.

De korpsen van Leek en Oosterwolde werden gealarmeerd voor verkeersongeval op de N979, waarbij volgens de melding een voertuig was gekanteld. Bij aankomst bleek er geen sprake te zijn van een beknelling, de man kon wonderen boven wonderen zelfstandig uit de auto komen. De brandweer van Oosterwolde hoefde dan ook niet in actie te komen.

De automobilist verklaarde vanuit de richting van Haulerwijk te zijn gekomen en hierbij de controle over zijn voertuig te hebben verloren. Vermoedelijk is de man vanaf de rotonde van Zevenhuizen op een gegeven moment meerdere keren over de kop te zijn geslagen om vervolgens tegen een geparkeerde auto op een oprit tot stilstand gekomen. Hierbij sneuvelde er nog wat obstakels van tuinen. De bestuurder is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd en met hoofdletsel ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft verder het ongeval afgehandeld

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com