A28 afgesloten na ongeval met politievoertuig

IMG_0434 (Kopie) (Nieuwsflyer)

Beilen/Assen- Woensdagavond werd de brandweer van Beilen om 22.07 gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A28. Hierbij zou een voertuig gekanteld zijn.

Ook het hulpverleningsvoertuig van de brandweer Hoogeveen werd gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleek de bestuurder van een Ford Ka over de kop te zijn geslagen om in de berm tot stilstand te komen. De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel de man uit de auto gehaald. Nadat de brandweer had ingepakt wou men vertrekken richting kazerne.

Op dat moment zag een bestuurder van een Mercedes de achterste politiewagen over het hoofd en klapte op volle snelheid tegen de politiewagen. Vervolgens eindigde de Mercedes tegen de middengeleider.

Snel werd er door de brandweer uitgestapt om ook bij dit ongeval assistentie te verlenen, de politie besloot hierop de volledige snelweg richting het Noorden af te sluiten. De Beiler brandweer heeft samen met de extra opgeroepen ambulance de man uit de auto gehaald waarna deze is overgebracht naar het ziekenhuis. De passagiere kon op eigen kracht de auto verlaten en werd ook door de brandweer opgevangen.

De VOA van Drenthe en Groningen hebben samen het ongeval in kaart gebracht waarna alle drie de voertuigen door berger Logicx zijn geborgen.

Foto’s P.Koene, R.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com