Brandweer van Hoogezand-Sappemeer wint 112 brandweerwedstrijden in Oosterwolde.

IMG_8950 (Nieuwsflyer)

OOSTERWOLDE – Op zaterdag 20 april werden er in Oosterwolde vanaf 08.00 uur de  provinciale 112 brandweerwedstrijden georganiseerd.

De wedstrijd werd georganiseerd door het brandweerkorps van Oosterwolde in samenwerking met Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité. Tien korpsen uit de noordelijke provinciën streden om een plek bij de eerste drie. De brandweer van Hoogezand-Sappemeer eindigde als eerste voor Workum en Bedum. Deze brandweerkorpsen gaan door naar de gewestelijke brandweerwedstrijden op 1 Juni aanstaande in Grootegast.

Scenario:

De brandweerkorpsen werden gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Vrijheidshof in Oosterwolde. Bij aankomst bleek de ambulance met een hulpverlening bezig te zijn aan het begin van de straat, waarbij een voetganger met kinderwagen en een fietser gewond waren geraakt. Echter verder op in de straat had nog een ongeval plaatsgevonden waarbij twee personen bekneld in het voertuig zaten. Een vrachtwagenchauffeur was met zijn kooiaap bezig met het lossen van hout. Hierbij is de lading op een personenauto terecht gekomen. De twee inzittenden moesten door de brandweer worden bevrijd.

Foto’s: P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Klik voor meer foto’s op bovenstaande link.

112eelde.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com