Diefstal bij Joy in Eelde en Roden

EELDE-PATERSWOLDE – Gistermiddag zijn de bij de Joy in Eelde en Roden een aantal mobiele telefoons ontvreemd.

Twee lichtgetinte mannen, met Oost-Europese karaktereigenschappen, wisten tot twee maal toe hetzelfde kunstje succevol uit te voeren.

 

Eén van de mannen leidde het personeel af, waarna de ander zich toegang verschafte tot de stafruimte van de kledingzaak. In enkele seconden wisten de dieven enkele mobiele telefoons te ontvreemden. De dieven sloegen eerst hun slag in Roden, vervolgens was de Joy in Eelde het doelwit. De mannen zijn vastgelegd op bewakingsbeelden.

De eigenaar van Joy heeft aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in behandeling.

Toename criminaliteit

Eerder deze week werd de Joy in Haren met een diefstal geconfronteerd. Een fietser op een mountainbike gristte enkele kledingstukken van een buitenrek, waarna hij er als een haas vandoor ging.

Ook supermarkten in de provincies Drenthe en Groningen kampen met een overvalgolf. Afgelopen maandag werden 15 mensen gekneveld bij een overval op een supermarkt in het Drentse Roden. De schrik zit er bij de betrokken supermarkten goed in en andere supermarkten nemen preventieve maatregelen.

Ook in Eelde-Paterswolde duiken de laatste weken steeds vaker verhalen op over diefstal en inbraken. Kort geleden wisten enkele personen in nachtelijke uren zich toegang te verschaffen tot de Bruna te Eelde. Ook deze personen zijn vastgelegd met behulp van camerabeelden.

Bron. www.ineeldepaterswolde.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com