Een 62-jarige fietsster uit Haren gewond geraakt

WARFFUM – Bij een verkeersongeval, op de Onderdendamsterweg in de gemeente Warffum, is donderdagmorgen een 62-jarige fietsster uit Haren gewond geraakt. Agenten reageerden op een melding van een aanrijding tussen een fietsster en een landbouwtrekker met een aanhanger.

Het bleek dat medewerkers van de ambulancedienst het slachtoffer behandelden. Omdat het slachtoffer kennelijk een lelijke smak had gemaakt werd verzocht om de komst van het Mobiel Medisch Team. Agenten hoorden direct meerdere getuigen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de fietsster deel uitmaakte van een groep fietsers die deelnam aan de Noorderrondrit. De groep werd ingehaald door een rode landbouwtractor met een aanhanger. Hierbij kwam het slachtoffer door nog een onbekende oorzaak lelijk ten val. De bestuurder van de tractorcombinatie was daarna doorgereden. Daarom besloot de politie om een Burgernetactie te starten. Samen met de deelnemers keken de agenten uit naar de bestuurder en zijn rode tractor. Een deelnemer van Burgernet belde met informatie. Hij wist waar de rode landbouwtrekker thuishoorde en belde direct met de politie. Agenten troffen de 22-jarige bestuurder uit Warffum aan op een stuk land in Tinallinge. De bestuurder werd op het politiebureau in Bedum gehoord over het ongeval. Na verhoor kon hij weer gaan. Het slachtoffer werd met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Zij zal later worden gehoord. Omdat uit het onderzoek de juiste toedracht niet duidelijk werd, stelt de politie een nader onderzoek in.

Om Burgernetacties zo succesvol mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat een groot deel van de bevolking is aangesloten. U kunt zich voor burgernet aanmelden viawww.burgernet.nl. Door burgernet vergoot de politie de kans om verdachten aan te houden of belangrijke informatie over een incident te krijgen.

Bron.Politie Groningen.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com