Gewonde bij aanrijding in Assen

 IMG_0557 (Kopie) Nieuwsflyer

Assen- Vrijdagmorgen even voor 07.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de kruising van de Haarweg en de Europaweg-Zuid.

 

Bij aankomst stonden er op de kruising twee voertuigen, een van de voertuigen was na de aanrijding tegen de lichtmast gereden.

De bestuurder van dit voertuig werd door de brandweer en ambulancedienst uit het voertuig gehaald. Hiervoor werd door de brandweer een deur uit de Toyota Yaris gehaald. Hierna werd de man gefixeerd op de wervelplank en overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de groene Mazda kon op eigen gelegenheid uit zijn voertuig komen, hij kon na een controle van het ambulancepersoneel zijn weg vervolgen.

De oorzaak van de aanrijding op de met verkeerslichten geregelde kruising is nog niet bekend. Mogelijk stonden op het tijd van de aanrijding de verkeerslichten nog niet in werking. Ook kan het zijn dat de opkomende zon een rol heeft gespeeld. De Verkeersongevallenanalyse zal onderzoek doen naar de exacte oorzaak van de aanrijding. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn afgesleept.

 

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com