Man valt 13-jarig meisje uit Peize lastig

014 (Kopie)

 

Groningen – Op woensdagmiddag, rond 14 uur, werd een 13-jarig meisje uit Peize aangesproken en vastgepakt door een nog onbekende man.

Het meisje fietste op de Concourslaan in Groningen in de richting van de ringweg toen er een blanke man van ongeveer 20 a 30 jaar oud naast haar kwam fietsen. Hij vroeg waar de Friesestraatweg was. De man vroeg haar te wachten en pakte haar been vast. De 13-jarige schopte van zich af en vluchtte weg. Op dat moment fietste er ook een vrouw voorbij met twee kinderen.

        Signalement

Het gaat om een blanke man met kort haar (kleur onbekend). Hij is ongeveer 20 a 30 jaar oud. Hij had een stoppelbaardje. Hij sprak Nederlands maar gebruikte ook Duitse woorden. Hij droeg een kort donker jack, een donkere sportbroek van gladde stof, een blauwe muts, witte sportschoenen. Hij had een zwart/grijze rugzak, met een oranje vlak erop, bij zich. Hij reed op een donkergekleurde fiets.

        Getuigen

De politie wil graag weten wie de man is en zoekt getuigen van het voorval. Ze wil tevens graag in contact komen met de fietster die met twee kinderen voorbij reed toen de man het meisje aansprak. Weet u om welke man het gaat of bent u de vrouw die voorbij fietste, neem dan contact op met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com