Politieberichten Rodernacht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roden, zondag 23 september: Afgelopen nacht, tijdens de Rodernacht heeft de politie een aantal aanhoudingen verricht, waarvan hieronder een overzicht.

RODEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 24-jarige man uit Groningen en een 19-jarige man uit Lettelbert aangehouden.Zij worden er van verdacht eerder die nacht in een feesttent aan de Brink een 19-jarige man uit Groningen te hebben mishandeld. Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau in ingesloten in afwachting van het onderzoek.

RODEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 38-jarige man uit Leek aangehouden. De man had een andere man geslagen in een feesttent aan de Norgerweg. De beveiliging had de man vervolgens van het terrein gezet. Hierop ziet de 38-jarige man wederom de man lopen welke hij eerder wilde slaan. Hij onderneemt vervolgens weer een poging deze man (identiteit onbekend) te slaan waarop de politie wordt gealarmeerd. De man is aangehouden. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

RODEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie 24-jarige man uit Leek aangehouden. De man bevond zich bij de ingang van het feestterrein aan de Norgerweg toen hij agenten aansprak. De man was zeer agressief en luisterde niet naar de agenten. Nadat de man herhaaldelijk werd gesommeerd weg te gaan en dit vervolgens niet deed, is hij aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Ook bij zijn aanhouding bleef de man zich agressief gedragen. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Bron: Politie Drenthe.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com