Politie zoekt getuigen van gewapende overval op woning

ASSEN – In de nacht van zondag op maandag, rond 00.15 uur, hebben drie gewapende mannen een overval gepleegd op een woning aan de Alexander Dubcekweg in Assen.

Op dat moment was een 40-jarige vrouw in de woning aanwezig, samen met haar 20-jarige dochter en haar 4-jarige zoontje. Het drietal was net thuis gekomen en werd door de mannen met bivakmutsen overlopen. Onder bedreiging is van het drietal een niet nader te noemen geldbedrag weggenomen en diverse goederen (o.a. een laptop). De mannen dreigden met vuurwapens. Eén van de vrouwen raakte gewond doordat er geweld werd gebruikt.

 

Er is nog geen zicht op de daders. Het is niet duidelijk hoe de mannen zijn gevlucht en in welke richting. De politie heeft ’s nachts direct in en rond de woning onderzoek verricht. Maandagmiddag en –avond wordt een buurtonderzoek gehouden. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over deze gewelddadige overval. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron. Politie Drenthe.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com