Ruysdael zet tent in Eelde op z’n kop

EELDE – In een volle Corso Feesttent werd gisteren de sterren van de hemel gezongen, door Nederlandse sterren wel te verstaan.

Onder de overkoepelende naam Radio Continu On Tour traden achtereenvolgens Zanger Rinus en Eltjo op. Als klap op de vuurpijl werd de avond afgesloten door niemand minder dan rasartiest Ronnie Ruysdael. Tussen de optredens door draaide DJ Stefan Leur van Radio Continu de meest mooie piratenhits. Nederlandse muziekliefhebbers waren dan ook zeker op de juiste plek deze avond.

Net zoals als vorig jaar kwam de avond relatief laat ‘op gang’. Pas na 10 uur druppelde de Corso Feesttent langzaam vol. Aan het eind van de avond resulteerde dit in enkele honderden, vaak jonge, uitzinnige feestvierders.

De afsluitende act van Ronny Ruysdael, voormalig leadzanger van De Sjonnies, deed de tent doen ‘ontploffen’. Moeiteloos schudde hij de één na de andere hit, zoals ‘Mijn fiets is gejat’, ‘Zwemmen zonder slip,’, ‘Japapa’, ‘Annemarie’ en ‘Dans je de hele nacht met mij’, uit zijn mouw. Ruysdael zette zijn excentrieke tanden figuurlijk in het publiek en liet niet los voordat er zichtbaar sprake was van een feestje, inclusief polonaise.

De avond werd uitstekend ‘opgewarmd’ door Zanger Rinus, die via YouTube landelijke bekendheid kreeg. De hits ‘Hé Marloes’, ‘Romana op de scooter’ en zijn nieuwe hit ‘Met Sharon in de luchtballon’ werden moeiteloos door jong en oud meegezongen. Rinus zijn vriendin Deborah, beter bekend als Romana, was helaas niet meegekomen.

Ook collega-zanger ‘Eltjo’ kon rekenen op veel vreugde in het publiek. Twee en half jaar geleden begon deze jonge sympathieke zanger met zijn carrière. Inmiddels heeft Eltjo diverse hits gescoord, o.a. Laat mij nu maar gaan, Druk druk druk & Helemaal Top! Ook in Eelde bleek hij een trouwe aanhang te hebben, die zijn liedjes moeiteloos meezongen.

ineeldepaterswolde/112eelde/Pieda

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com