Tweede editie Ladies Night wederom geslaagd

 

EELDE – De tweede editie van de Ladies Night Eelde in de Corso Feesttent is wederom geslaagd.

Ondanks dat er minder bezoekers dan vorig jaar op het evenement waren afgekomen was het in de feesttent een drukte van belang. Tientallen koopgrage vrouwen stormden de gezellig ingerichte feesttent binnen, toen om 19.30 uur de deuren werden geopend. Naar schatting hebben 1.000 vrouwen de Ladies Night bezocht.

Ook dit jaar kon men genieten van een avondvullend programma. Naast de vele standhouders, die zorgden voor een gevarieerd en uitdagend aanbod, werden modeshows gelopen en kregen aanwezigen tips over de laatste en aankomende trends op gebied van haar, kleding en uiterlijk. Met name de modeshow met mannenondergoed van H. Witting en Zn. uit Groningen, gelopen door drie jonge kerels, kreeg veel bekijks.

Circa vijfentwintig ondernemers uit Eelde-Paterswolde en omstreken presenteerden hun producten en diensten, waarbij verschillende zaken konden worden geproefd, gevoeld en natuurlijk gekocht. Over het algemeen hebben de standhouders goede zaken gedaan.

Ondanks een kleine afname van bezoekers lijkt het meer dan waarschijnlijk dat de Ladies Night Eelde volgend jaar terugkeert. Al is het alleen maar al voor de immens populaire Goodie Bags, die ook dit jaar onder de aanwezige dames werden verloot. De organisatie van de Ladies Night kan in ieder geval terugkijken op een geslaagd evenement.

ineeldepaterswolde.nl/Pieda

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com