Paybackshow en mini-miss verkiezing in Eelde

Eelde, 31 augustus 2011: Vanavond stond de feesttent op het kampje in Eelde compleet in het teken van muziek, glitter en glamour.

Vele papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, broers, zussen en overige bekenden van de deelnemers aan zowel de playbackshow als de mini-miss verkiezing, waren aanwezig in de feesttent om de deelnemers aan te moedigen.

Rond 20.00 uur startte presentator Willem Slagter met de jongste deelnemers aan de playbackshow. In totaal waren er in het eerste blok vier acts met deelnemers variërend in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar.

Daarna er dertien mini-miss kandidaten het podium in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. Valérie Hartlief deed de presentatie van de verkiezing en stelde de kandidaten korte, vlotte vragen alvorens de kandidaten met of zonder haar begeleiding zichzelf in vrijetijdskleding showde op de catwalk.

In de eerste pauze was er een spetterend optreden van de beroemde meiden Anna en Senna, gevolgd door demonstraties van streetdance groepen van Sport- en Fitnessclub de Marsch.

Vervolgens was het de beurt aan het tweede blok deelnemers van de playbackshow in de leeftijdscategorie van 10 jaar en ouder, die ook allemaal een prachtige imitatie uitvoerden van een bekende zanger, zangeres of groep.

volgend werd het podium en de catwalk gevuld met glitter en glamour. De mini-miss kandidaten lieten zich van hun beste kant zien in schitterende gala kleding.

Tijdens de tweede pauze werd het publiek verrast met een optreden van niemand minder dan onze eigen Willem Slagter, die op 14-jarige leeftijd voor het eerst zelf meedeed aan de playbackshow met een medley en dit op veler verzoek, met een eigentijdse twist eraan, nogmaals ter tonele bracht. Prachtig om te zien.

Na nogmaals een demonstratie van de streetdance meiden was het tijd voor de uitslag.

Bij de playbackshow waren de winnaars: Op de eerste plaats: de 7-jarige Finn Bouwland die Justin Bieber nadeed met het nummer Need somebody to love. Op de tweede plaats: de 5-jarige Luuk Slotengraaf als Erwin de Vries met het nummer Maffiosa. Op de derde plaats: de 9-jarige Isa Woldendorp en de 11-jarige Luna Buikema als Jump met het nummer de Paardenjump.

 Als afsluiting van de avond werd de nieuwe mini-miss met haar hofdames gekozen, na een moeilijke beslissing van de jury. Hierbij was de uitslag als volgt: Mini-miss Bloemencorso 2011: de 6-jarige Elke Riemens. Eerste hofdame: de 8-jarige Chrystal Post. Tweede hofdame: de 6-jarige Jill Stoffers.

112eelde.nl

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com