Verkiezing bloemenkoningin 2011 Eelde (video 2X)

Eelde, 27 augustus 2011: De feesttent in de kern van Eelde was zaterdagavond afgeladen met jong en oud publiek. Er heerste een gezellige sfeer in de verkiezing om de titel van Miss Bloemencorso 2011.

De verkiezing werd gepresenteerd door Jacques d’Ancona en de sfeer werd nog groter door de geweldige muziek van Papa di Grazzi.

Vijftien jonge dames gingen de strijd met elkaar aan. Vier van de vijftien jonge dames zijn afkomstig uit Eelde. Het betreft: Angela Stroetinga, Annet Bekkering, Marissa Vrieze en Moira de Boer.

De deelnemende dames kwamen moesten in twee rondes zichzelf het beste en mooiste presenteren. In de eerste ronde verschenen zij in vrijetijdskleding op het toneel en in de tweede ronde kwamen zij in prachtige avondkleding de catwalk op. Tijdens de presentatie werden de dames onderworpen aan een kort en vlot vragengesprek door Jacques d’Ancona.

Aan het eind van de zeer geslaagde avond werd de uitslag bekend gemaakt en die luidt als volgt:

Bloemenkoningin 2011: de 22-jarige Tessa Pander uit Twijzel

Eerste hofdame: Moira de Boer uit Eelde, zij won tevens de publieksprijs

Tweede hofdame: Sanne Roffel uit Drachten

De coördinatie van de begeleiding van dames tijdens de voorbereiding op deze verkiezing en gedurende de avond was in handen van Renske Ensing en Bas Beerts.

Martin Druppers/112eelde.nl


 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com