Vueling start met eerste vlucht naar Barcelona

Eelde – Op zaterdagmiddag 28 april is de eerste rechtstreekse vlucht vanuit Barcelona geland op Groningen Airport Eelde.

De vlucht werd feestelijk onthaald met een ereboog van de luchthaven brandweer op het platform.

Van de eerste vlucht werd goed gebruik gemaakt. Het eerste uitgaande toestel was voor 85% gevuld.  De eerste vlucht werd ‘opgehaald’ door een groep ambassadeurs uit het Noorden die de avond ervoor al waren afgereisd naar Barcelona.

 

Onder de ambassadeurs waren onder andere de drie Marketingorganisaties uit Groningen, Drenthe en Friesland en prominente ondernemers uit de Noordelijke reiswereld. De ambassadeurs werden welkom geheten met een rode loper en een speciale Vueling taart.   Nieuwe verbinding aantrekkelijk voor vakantiegangers en zakelijk reizigers. De route wordt uitgevoerd op dinsdag en zaterdag.

 

Vanaf 28 juni tot en met 13 september zal ook de donderdag hier nog aan toe worden gevoegd. Dit maakt deze nieuwe bestemming geschikt voor zakelijke reizigers, liefhebbers van city trips en voor een strandvakantie aan de Costa Brava. Vueling zal vanaf Groningen naar El Prat Airport in Barcelona vliegen.

Mélarno Kraan 112groningen.nl

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com