Wie kent of herkent verdachten inbraak tankstation Vries

Vries • De politie heeft beelden op Youtube geplaatst met daarop de twee verdachten van een inbraak in een tankstation op 25 januari jl. In de nacht van dinsdag op woensdag 25 januari is er ingebroken bij een tankstation aan de Asserstraat in Vries.

Rond 00.40 uur werd er ingebroken door twee mannen. Zij hebben onder andere rookwaren meegenomen. Ze zijn vervolgens in een auto gestapt en weggereden. Ze konden snel getraceerd worden waarna de achtervolging werd ingezet. Deze achtervolging strandde in Groningen in de buurt van het Julianaplein, waarna de twee mannen er te voet vandoor gingen in de richting van de rivierenbuurt van Groningen. Daarna verloren de agenten hen uit het oog. De buit, die voornamelijk uit rookwaren bestond, is teruggevonden bij de auto. De auto, een Audi S4 Avant, was eerder die maand gestolen in Linge. De mannen droegen beide een glimmende jas, waarvan één een rode vlek achter op zijn jas had.

Bron .Politie Drenthe.nl

 

De bewakingscamera’s van het tankstation hebben de inbraak vastgelegd. De beelden zijn te zien op het Youtube kanaal van Politie Drenthe.

 

De politie is op zoek naar meer informatie. Heeft u deze verdachten wellicht na 01.00 uur die nacht in de rivierenbuurt in Groningen zien lopen of het tweetal in combinatie met de gestolen auto in de uren of dagen voorafgaand aan de inbraak gezien, neem dat contact op met de politie. Wellicht kent of herkend u de daders of heeft u andere informatie over deze inbraak, neem dat contact op met de politie in Vries via 0900-8844.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com